2011. augusztus 5., péntek

Ritka pillanatok egyike:)

Ezt meg kell mutassam,sajnos ritka pillanatról van szó,mert én vagyok a világ legrendetlenebb embere.Sajnos több évi fenyítés,szép szó,semmi nem segített ezen a rossz tulajdonságomon.
Ez a szoba,amolyan raktárszobának felel meg,vendégszobának is elmegy,Árpád gardróbszobájának is,a lényeg,hogy ide gyűjtögetek,halmozok,és amikor már nem férek,akkor sunyin becsukom az ajtót
Most saját elhatározásomból jó útra szeretnék térni,ezután rendet tartok magam körül,és jelentem már kát napja be is tartom ezt az igéretem.
Azért megdöbbentő az előtte-utánna kép,nem is tudom,hogy hogy nem zavart eddig a káosz.
Van jó dolog is az egészben,gyorsan a szobából kreatív kuckót fogok varázsolni magamnak,hátha visszatér az alkotni vágyásom is:)
Te hogy tartasz rendet? Van valami jó praktikád?

2 megjegyzés:

  1. :) De szép rendet csináltál!

    Nekem "könnyű", mert egyszer utálom a kuplerájt, másodszor pedig mindig úgy csinálom, hogy mindig egy dologgal kapcsolatos dolgok vannak elöl. Most épp horgolok, és az, egy dobozban összerakva a darabok, egy másikban a fonalak, az olló pedig külön az asztalon. :)
    De ha szkreppelek, akkor egy-egy oldal (még, ha albumot készítek is)elkészülte után gyorsan, elpakolok, mert jobban néz ki a kész oldal a rendbe rakott asztalon. De ugyanígy főzésnél (közben mosogatom a használt dolgokat), teregetésnél azonnal elpakolom az összehajtott ruhadarabokat, stb.
    Nem nehéz, csak eleinte macerás rávenni magunkat ;-)

    VálaszTörlés
  2. Hát tényleg nem nehéz,most már 5. napja van rend,és rávettem magam,hogy ne legyek annyira hanyag,és mostmár kezd is zavarni,ha valami elől van:)Remélem kitart még egy ideig ez az álapot:)

    VálaszTörlés