2012. szeptember 1., szombat

Őszi dekoráció - kukorica

Hoztam nektek pár ötletet,hogy kukorica felhasználásával mennyi szépet lehet összehozni.Ici pici kézügyesség kell,de ha úgy érzed neked nincs olyan,akkor próbáld ki valamelyik ötletet,tuti sikerélményed lesz.
Színes kukoricacsöveket egy koszorúra szúrjunk/ragasszunk/kössünk fel majd akasszuk a bejárati ajtóra.Pompás vendégváró koszorúval köszönthetjük vendégeinket.
 Ha egy színes,vidám asztali dekorációra van szükségünk,akkor narancs és sárga kukorica szemekből terítsünk egy sávot az asztalunkra,majd tökkel és gyertyákkal egészítsük ki.Hozzá illő szalvettával kész is az ünnepi asztadekorációnk.Ha egy hosszú filc anyagra ragasszuk a szemeket,akkor többször is felhasználhatjuk ezt az asztaldíszt.Én személy szerint nem ragasztottam,nagyon kell vigyázni  akukoricára,mert nagyon hamar molylepkéket vonz.
 Egy esküvőre,keresztelőre vagy ünnepi alkalomra is készíthetünk kukoricás dekorációt.Vegyünk különböző méretú üvegvázákat,töltsünk bele kukorica szemeket,őszi terméseket és állítsunk bele egy nagy gyertyát.Ugy-e milyen nagyszerű?
 Ha egy nagy gyertya köré kukorica csöveket rögzítünk,máris miénk egy pompás dekoráció



 Egyik kedvencem ez a festett üveges dekoráció.Boros üvegeket festünk három színűre,majd tökökkel,kukoricaszemekkel és gyertyákkal bolondítjuk meg a dekorációt.
 Egy faágra nagy szemű kukoricákat fűzünk és pompázik a kukoricafánk:))
 Kukorica formájú gyertyákkal nagy sikereket érhetünk el őszi ebédeinken.

Egyszerű,de mégis nagyszerű megoldás őszi lagzikon a nevekkel ellátott kukoricacső dekoráció
 Kis színes gerberákkal és kukoricaszemekkel összeállított asztali dísz.

 kukoricaszemekből kirakott forma ültetőkártyáink dísze lehet.
Még nagyon sok kukoricás ötlet van,most ezek voltak a kedvenceim.Remélem kaptál te is kedvedre valót.
Még lesznek más dekorációs ötletek is hamarosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése