2011. augusztus 22., hétfő

Így kell ezt csinálni.

Ha odakint közel 30 fok van,sok a szabadidő,itthon vannak a barátok és van egy fűnyírásra váró kert,akkor irány Csiksomlyó.
Vettünk a piacon 5 kg vinetét(padlizsán) és 2 kg sütni való paprikát, na meg egy nagy krumplis házikenyeret és kievickéltünk a kertbe.
Mivel csak egy ingadozó napozó ágyam van,egy jó puha pokrócot kiterítettünk,Árpád gyújtott nekünk tüzet és nekiálltunk a délutáni sütkérezéshez.Andika egy kis bukással kezdte,mert a nyugágy összeomlott alatta,amint belefeküdt.



Mikor már javában égett a tűz,csak akkor vettük észre,hogy elfogyott a szén,és mivel mindenki lusta volt elmenni vásárolni,ezért három részletben süttünk.Előbb a vinetét,utánna a grillezés végül pedig a paprika maradt.
Míg Árpád szorgalmasan füvezik,addig mi nagyon lazán feküdtünk és pihentünk.

Készítettünk saslikot csak zöldségekből,a csirkecomb és a kolbászkák mellé volt még egy koktélszósz is.Nekem nagyon ízlett,s mivel nem maradt,ezért gondolom,hogy másnak is finom volt.



A szentélyünk a kert sarkában ,a nagy nyírfa árnyékában,itt feküdtünk déli egy órától este nyolcig.Ettünk,ittunk körmöt festettünk,szóval nagyon izgalmas vidám napot sikerült összehoznunk.




Kedvem lett volna gyomlálni estefele,de a csajok szerint nem szabad elrontani egy ilyen napot munkával:) így maradt a kertészkedés másnapra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése