2011. június 16., csütörtök

Virágzó lépcső

Kivirult a lépcső:) Az idén a ciklámen a divat,így sodrodok én is az árral,és ugyanilyen színben muskátlik találtak otthonra,a bejárati lépcsőn.
Hálás virág,a tavalyi muskátlik,hátra költöztek a kerti ösvény szélére,ott próbálnak életre kelni,igaz tápozom őket rendesen.Majd egy hónap múlva lesznek igazán szépek.Most a sok eső miatt még minden kínlódik,de remélem meghálálják a rájuk fordított időt is.






































Közben szomszédolok,és kapok mindig nagyon sok szép vágott virágot is,most egyik kedvencemet a bazsarózsát,elképesztő,hogy lassan egy hete már vázában van és még mindig ontja az illatot,és nem is hervad.
Olyan szép,amikor fűnyirás után a madarak ellepik az udvart kis bogarak után kutatva,ilyenkor legalabb 4-5 féle madár is van a fűben.
Sajnos a kertépítéssel már nem haladok valami jól,túl elfoglalt voltama a hetekben,és az eső sem engedte,hogy folytassam.
Viszont virágzik a vadrózsa és kinyílt már az első tearózsa is.
Hamarosan majd készül kép is róluk.Sziklakert még sinylődik,de majd a napokban kap megint új lakót,s akkor lassan benépesül,remélem jővőre már látszani fog a befektetett munka.

1 megjegyzés:

  1. Csodás virágaid vannak, és még milyen csodás lesz a kerted, ha elkészül.

    VálaszTörlés