2011. június 8., szerda

Trendi Szerda:Krémes Elegancia
















Szerintem nagyon találó a cím,mert most mind krémszínű kollekciókat mutatok.
Annyira egyszerű ez a szín, de nyított a színskála, szinte minden színnel harmónizál. Sokszor semleges színnek is hívják,majdnem minden alkalomra felvehető.
Az első képen egy elegáns kompozicíó, csipkés selyem ruhával, természetesen ultramagas cipővel és színben harmonizáló kegészítőkkel,egy lakodalom,keresztelő,családi ünnepségek tökéletes összeállítása is lehet.

A második egy kicsit lazább stílust követ,de még mindig az elegáns kategóriában landol,a rózsás kiegészítővel és a vékony pántos szandállal nagyon romantikus hangulata van,el tudom képzelni egy randin,egy filmbemutatón,egy hivatalosabb rendezvényen is.

A harmadik összeállítás már nappali viseletnek ajánlom, egy kiülős, kávézós ,bulizós összeállítás lett belőle, tompítja az eleganciát a platformos cipő, a táska is a "mindenbele egy helyen" típus. A ruha egy laza szabású, ráncolt darab, ezt feldobhatjuk egy színben harmonizáló övvel is.
Az utolsó képen, egy kényelmesebb, nadrágos összeállítást látsz, irodába, munkahelyre, állásinterjúra, "plázázni"tökéletes és mindennapi kollázst próbáltam összehozni.
Remélem tetszik nektek, és találtok benne kedvetekre való összeállításokat.
Ha tanácstalan vagy,hogy mit mivel vegyél fel, kérdezz bátran,hátha találunk közösen egy jó kis összeállítást, amely kielégíti trendi kiváncsiságodat:)
Örülök,hogy itt vagy,hagyj bátran nyomot magad után:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése