2011. július 9., szombat

Hollandia oda-vissza: Első nap


Miután reggel 5-kor elindultunk,Elődnek a határ előtt 20 méterrel derült ki,hogy másnap lejár a 'buletinje'.Izgultunk egy sort,hogy mivel fog hazamenni,ha észreveszik.Észrevették,de szerencsére rendes volt a határőr,így tovább engedett.Kb délután 2-re értünk Budapestre.Itt minden csomagunkkal felcipekedtünk Lacihoz,csináltunk neki jó nagy rumlit,és vártuk,hogy legyen hűvösebb az idő,mert a + 36 fok elviselhetetlen volt.Mindenképp elmentünk a Westendbe kajálni,ahol mindenki össze-vissza zabált mindent,vettünk parfümöket,Attila beköszönt a parkolóautomatának,amikor megkérdezték tőle,hogy itt fogyassza,az ő válasza az volt,hogy-itt kell megegyem a pultnál?,majd otthon levágtuk Előd haját és kiszőkítettük.Most már ketten punkosak.


Este átsétáltunk az Árpád Hídon a Pizza Paradicsomba vacsizni,oltári jó kajájuk van,de már nem volt se energiánk,se kedvünk hazasétálni így villamossal tekertük haza:)Ez a kép a sorbanálláskor készült,a fiúk sorban várják az 1-es villamost:)

Persze folyik a hülyeség ezerrel,lassan Elődnek is elkészül a haja.

Indulásra készen,Előd,Attila,Laci és én.
Este nem kellett senkinek ringatás,hosszú és izgalmas volt a nap,és hajnalban megint 5-kor 'mehetonk'
Hamarosan a részletekkel:)

3 megjegyzés:

  1. szijasztooook:) olyan jo ezt igy olvasgatni, ha becsukom a szemem es szabadjara engedem a kepzeletem, akkor olyan mintha weletek utazneek:) hianyoztok mar nagyon:) varunk haza:D:)

    VálaszTörlés
  2. Jaj de hiányzik egy jó kis kikapcsolódás, irigyelek. Pizza Paradicsomban jót kajálni hámi hámi tényleg fincsi.Várom a további beszámolót. hogy tovább irigykedjek:)).
    Jó utat!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ugyes vagy Babacska:) Hianyzotok, sokat emlegetunk! Gyertek mar haza!!!!:P :*

    VálaszTörlés