2011. október 3., hétfő

Almaszüret

Egész nyáron bosszankodtam az almafák miatt,mert nem lehet tőlük nyugodtan füvet nyírni...mindig kell kerülgetni,a kábel akad bele..a lényeg,hogy most meghálálják a sok bosszankodást.Annyi a termés rajtuk,hogy törik le az ága.Ma egyetlen egy fáról szedtük le az almát és lett 6 kosárral.Ma megszámoltam,hogy van 12 almafánk,6 fajta.Most egy piros héjú,fehér husú 
almát szedtünk le,nem tudom mi a neve,de ez a kedvencem.Majd előbb-utóbb rákeresek a nevére.Hamarosan keresek almás recepteket,imádom az almás pitét,és esténként lereszelt almával szeretek filmet nézni.
















1 megjegyzés:

  1. Nekem is egyik kedvenc gyümölcsöm. Amig nem lettem fogszabályzós, nagyon sokat ettem, azóta kicsit nehézkes, de feltalálom magam: kés (itthon), bicska (suliban, utazáskor, kiránduláskor). :D
    Apukám ma hozott Gyimesről egy hátizsákkal, egy részét már meg is csinálunk almalének. Annyira finom! Két pohárral rögtön meg is ittam, holnap a suliba is azt viszek. (:
    A blogomon van egy almatortás recept. Én nagyon szeretem, sőt, nem csak én, az egész család. Valamelyik hétvégén szerintem én is el fogom készíteni, ismét. (:

    VálaszTörlés