2011. október 3., hétfő

Hobbysarok rendszerezése

Kemény dió,megkötött kezek,kicsi költségvetés.Kb ezek a tényezők vezettek a mai napon,mikor elhatároztam,hogy rendet csinálok a hobby cuccaim közt.Mivel nem egy kedvenc elfoglaltságom van,így a hozzájuk járó eszközök is jócskán felgyűltek,és ellepték a kis szekrénykét ahol eddig tartottam őket.A neten csak csodálni és kívánni tudom a kis scrapkuckókat,de amíg két lakás közt vagyunk még álmodozni sem merek egy ilyen szobáról.Szóval mivel itt ebben a kisvárosban nem igazán lehet szép mutatós dolgokat kapni,így én kreáltam egy sorozat cipősdobozból és egy csomagolópapírból ,tárolórendszert.A nagy káoszt így átvette,a rendszerezett káosz.Mostmár kategóriák vannak  és a cipősdobozon belül uralkodik a rendetlenség.Még nem vagyok teljesen megelégedve,de indulásnak nem rossz.


 Külön helyet kaptak,a ragsaztók,pecsétek,festékek,vonalzók,ollók,gyöngyök,gombok.nem annyira átlátható,de a dobozra írt kis szövegek segítenek az eligazodásban,amíg megszokom,hogy mi hol van.Ennél jobb nincs is,mint a már megunt diszletet olcsón beszerzett csomagolóanyaggal újrabevonni,és valljuk be egy olyan változékony embernél,mint amilyen én is vagyok,jól jönnek a lecserélhető külsők

2 megjegyzés:

  1. Nálam is elkéne egy ilyen rendszerezés. Egy-két cipős dobozt már bevetettem, de nem ilyen csodás, a rend mint nálad. Nem beszélve az egységes kinézetről. Igyekszem majd követni a példádat. Köszi az inspirációt. :-)

    VálaszTörlés
  2. én szintén hasonlóan tárolom a cuccaimat, 3-3 doboz nagyjából szépen rendben van. rendszerezve minden dobozban más-más. (lyukasztók,pecsétek+tinták,virágok,chipboard,gombok,szalagok)
    de olyan jó lenne egy kis külön szoba, ahol mindent kipakolhatok és kéz alatt van, mert így mindig elő kell szedni mindent...

    VálaszTörlés