2011. május 24., kedd

Haladok. . ...csak lassan


Pénteken voltunk Korondon,végre sikerült megvenni a motrot.Igaz még senkinek nincs engedélye vezetni,de reméljük hamarosan meglesz.
Közben nyílnak szerre a tulipánok,lehet ha ezek későbbi fajták,mert egy rendtulipán már rég elhervadt,ezek meg most jöttek ki.














Hétvégén nagyon szép idő volt,csak épp időm nem volt kertészkedni. Pénteken volt Árpádnak a 10 éves érettségi találkozója,szóval készültünk a bulira.Voltak vendégeink is Németországból,így egy hatalmas bulit tudtunk összehozni.
Elültettem a maradék dália gyökereket is,és vettem Petúniákat is a kerti ösvény szélére.
De azért mutatom,hogy mennyit haladtam.
A kerti ösvény már kezdte elérni végleges formáját,de még van sok "csiszolni való"rajta.Két fajta mozaikot vettem,ezeket kevertem.Remélem hamarosan színesen pompázik majd a széle,az elültetett virágoktól.
A lapok alá szintemelésnek homokot raktam és a rések közé mozaik került,kiváncsi vagyok a víz vagy a hangyák mennyire ártalmasak az új átkelőmnek:)


Végre lett rendes lépcső is.Eddig csak épp egy lábnyomni volt,most kiszélesítettem az ösvényhez igazítva.Lett is ettől izomlázam rendesen.
A sziklakert még nagyon hiányos,még szükségem lesz pár kőre,és a föld is hamarosan érkezik.Rengeteg elképzelésem van,hogy hogyan tovább,de ehhez még meg kell látogatnom a nagyszüleimet egy kis utánpótlásra.Nekik rengeteg szép viráguk van,meg kis cserék,bokrok,amikkel feltudnám dobni egy kicsit a kertet.
Nagyon szeretnék például labdarózsát,de még nem tudom,hogy bírná-e a hideg időjárást.

Sajnos ma az idő nem engedte,hogy tovább kertészkedjek,így majd a hét további részében fejeződik be.Attól ma a fűnyírás nem maradt el,elképesztő,hogy 3-4 nap alatt mekkorát nő a fű.

Ne feledjétek,még mindig jelentkezhettek a játékomra:)

2 megjegyzés:

  1. Aztaaa mindenit de szuper lesz! Mostmár nagyon mutatós a kis út amit készítesz!!!!Nagyon tetszik!
    Csak a jogsi hiányzik, vagy motorozni is meg kell tanulnod?:)

    VálaszTörlés
  2. mindketto Titti:) nekem nagyon felelmetes az egesz,de remelem hamarosan tullepek a kezdeti felelmeken:)

    VálaszTörlés