2011. május 6., péntek

ILU Kindle

Soha nem gondoltam volna,hogy lesz még olyan idő,hogy hajnalig ülök egy könyv mellett,annyira belemerülök az olvasásba. Emlékszem gyerekkoromban sokszor olvastam át az éjszakákat,nem egyszeri szídás után.
Most kaptam egy ilyen okos kis szerkezetet,és azóta le nem teszem.
Mindenkinek tudom ajánlani ezt a kis mütyürt.Könnyű,kényelmes és aránylag nem is drága(egy hét alatt kiolvasott könyvek ára).
Az első dolgom a Twilight sorozat megszerzése volt,majd a Vámpirnaplók és a Gésa emlékiratai.Hihetetlen,hogy újra rátudtam hangolodni az olvasására,az utóbbi időben eltöltött ,mostmár feleslegesnek tartott facebookolás helyett.
Össze is gyűjtöttem egynéhány könyvet elektronikus formában,kb 7000 :)
Szóval ha érdekel bármi,írj nyugodtan,és ha megvan elküldöm.

Érdekelne ,hogy te mit szoktál olvasni???

2 megjegyzés:

  1. Szuper találmány főleg azoknak akik gyorsan belevágnak minden újba.Én személy szerint hagyomány őrző vagyok,nehezen válok meg a régi dolgoktól.Hiányozna a könyvek illata a megsárgult lapok,vagy a könyvjelző.
    De biztos sok előnye is van:nem kell egy egész szoba a könyveknek és olcsóbban is beszerezhető egy új könyv.Magam ismerve beszerzek én is egyet de nem mostanában:))

    VálaszTörlés
  2. Ja az volt a kérdés mit szoktunk olvasni. Mindent ami a kezembe kerül most a szakkönyveket gyakrabban ami kell a suliba, de 2 éve rákattantam Coelho szerzeményeire.Ha még nem olvastál tőle ajánlom figyelmedbe.

    VálaszTörlés