2012. augusztus 14., kedd

Love my Sizzix- Sorozat

Kicsit elhanyagoltam a blogom:) de van mentségem:) először is a "házas" élet,újabb változásokat hozott:) Házba költöztünk,és még a kreatív cuccaim szanaszét hevernek.Igyekszem gyorsan egy átlátható rendszert kialakítani,kisebb nagyobb sikerrel.Másodszor az Új Hobby Businessem is elég jól alakul.A Mici's Magic Box honlapját készítjük  a napokban,ahol egyedi kézzel készült esküvői meghívókat,üdvözleteket,dekorációs elemeket vásárolhattok hamarosan.Na de ,hogy az aktivitás se hagyjon alább,indítok egy új sorozatot a Love my Sizzix címmel,ahol heti rendszerességgel bemutatok nektek egy-egy technikát,ötletet vagy épp egy elkészült alkotást,amit én készítek.Remélem ti is velem tartotok és ti is elkészítetek egy pár alkotást.Majd lesznek kihívások,játékok és közös alkotások is.Még nem tudom hogyan,és mikor ,de úgy gondolom, ezek folyamatosan kialakulnak és majd értesültök ti is erről:))

Most még így néz ki a kreatív sarkom,egy előtérben kaptam helyet az apróságaimnak,eldugva a kiváncsi szemek elől:) Kezdetben a régi bútorokat alakítottam át,majd reményeim szerint professzionális szintre is eljutok a tárolás terén.

Még készülnek a falra szerelhető "lapok",ahol majd átláthatóbban lehet tárolni a mindennap használt cuccokat.Na de addig is ezzel kell boldoguljak,és addig is minden percét élvezem.

Addig is kitartást és sok kreativítást kívánok nektek,és várlak vissza a Love my Sizzix sorozattal is:)

1 megjegyzés:

  1. Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies (please, notice the new url for my blog), under the Page 3 post on Aug. 14, 2012. Thanks again.

    VálaszTörlés