2012. május 15., kedd

Textilékszer gyorsfrizurával+ egy kis játék

Szerintem mindenki van úgy,hogy egyszerűen nem képes indulás előtt hajat mosni,egy órát szárítgatni, főleg,ha úgyis wellnessbe készül.Így jártam pénteken,amikor  a lánybúcsúra készültem,a hajam nem állt sehogy,kócos volt és tudtam,hogy ha aznap nem ,másnap strandolás lesz belőle.Így gyorsan vágtam ki a Sizzix késeimmel egy virágnak való mintát,és a hajamat kétszer megcsavartam,majd egy tincset befontam és kész is a péntek esti frizura.
 Na jó tudom,szerencsés vagyok a kócos fürtökkel,de néha olyan nehéz bánni velük:)
Na hogy tetszik?
És most egy kis játékra invitállak:)
Ha hagysz egy kommentet,ennél a bejegyzésnél,akkor te is kapsz egy hasonló hajdísz,az általad választott színben.Kérlek írd meg,hogy honnan ismered a blogom,honnan kerültél erre az oldalra és persze,hogy milyen színben szeretnél hasonló hajdíszt,ha nincs blogod,akkor mindnekéép írd meg az email címed is,hogy tudjam felvenni veled a kapcsolatot:)
Játékra fel!!!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó! Én annyira szeretem a hajad! Mindig is ilyet szerettem volna. :)
    Én már nem tudom, hogy honnan találtam rád, de azt tudom, hogy a tavalyi Blog szülinapi játékod alkalmával. És annyira boldog voltam, hogy egy szintén csíkszeredai bloggerre bukkantam! :)
    A színekkel mindig gondban vagyok...de akkor legyen valami teal-szerű, és abban még a bankettemre is tudnék menni, ha addig elkészül, de ha nem, az sem baj. Tudom, hogy most neked is rengeteg dolgod van az esküvővel kapcsolatban. :)
    És akkor egy nem ide passzoló kérdés. Említetted, hogy desztillált vizet használjak a marble technikánál. De ha nem jó az, amit otthon készítünk, használhatok bolti bubimentes "Apa plata" vizet? vagy gyógyszertárban kapható desztillált vizet keressek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isa,nem jó a plata víz sem(mentes),azzal is próbáltam és a felfözöttel is de nem sikerült.Lehet kapni a merkúrban is vasaló folyadékot pl.,vagy a gyógyszertárban is ahogy írod,de egyszerre nem kell sok,a neten kapsz nagyon sok technikát..majd mutasd meg nekem is:)Mikor van a kicsengetésed?

      Törlés
    2. Neten már néztem, van egy lány, aki csak ilyen marble technikával dolgozik. :) De nekem eddig sosem akart sikerülni. :D
      Valamelyik nap úgyis be kell mennem keresztlányomékhoz a kártyával, akkor benézek Merkúrba is. :)
      1-én lesz a kicsengetésem, 10-től. :) 2-án meg a bankett. :)

      Törlés