2009. június 5., péntek

scrapbook

Egy izgalmas,mindig új ötletekkel teli semmittevő program.A scrapbook egyike azon elfoglaltságoknak,melyekkel az idő csak úgy megáll!....és visszarepül azokhoz az évekhez,amikor minden még rózsaszinű volt,amikor a legnagyobb gond az volt,hogy melyik játékkal játszunk.Amikor minden terv nélkül eltöltöttünk egy napot a semmittevéssel és ráadásul ezt mind lelkiismeret furdalás nélkül.Ebben az időben amikor újságokból vágtam ki formákat,csak azért,mert megtehettem,kiollóztam és megmutattam anyunak,hogy a vonal mentén tudok vágni.:) most egy évtizeddel később újra előkerült az olló,de most már értelmet is ad a kifaragásoknak....család,szerelem,születés, barátok,múlt, jövő és jelen itt értelmet nyer minden..

Ezek lennének az első "alkotások",(mert ugye ez már művészet is lehetne)melyek megmutatják,mennyire egyszerű a világ,mennyire szines,mennyire szép...csak észre kell venni a benne rejlő szépet,a nagy dolgokon túl pedig a kis egyszerűt.
Ez Viktóriának készült,aki most született,és aki olyan kis egyszerű,de mégis csodássá teszi az életet.
szines,vidám,örökmozgó képek,megmutatják,hogy egyszerűen is lehet szép minden


Megszületett Boti,a bűvös harmadik,ez fontos esemény

És van két imádnivaló twin bébi: Lilla és Dávid,nekik is szól,róluk is szólÉs itt van a kis hercegnő,Klaudia,majd Ő is részt vesz ebben.Hát erről szólna,hamarosan újabb ötletek,újabb bejegyzések,kis morzsák ebből a hatalmas világból. :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése